Άρθρο: Πολυνομοσχέδιο «Συρραφής εκκρεμοτήτων»

Άρθρο: Πολυνομοσχέδιο «Συρραφής εκκρεμοτήτων»

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου στην εφημερίδα «Καρφίτσα», Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Τα εγκληματικά λάθη σε βάρος της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών και τα αδιέξοδα στα οποία οδήγησε τη χώρα η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποτυπώνονται περίτρανα στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που κατετέθη στην Ελληνική Βουλή.

Ένα πολυνομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί συρραφή εκκρεμοτήτων και στρεβλώσεων του παρελθόντος. Ο σκοπός του είναι να ρυθμίσει πολιτικές δεσμεύσεις, που έλαβε η χώρα μας έναντι των εταίρων μας, των δανειστών μας και της Τρόϊκας, αλλά και να διευθετήσει και να διορθώσει σφάλματα του παρελθόντος.

Η Νέα Δημοκρατία εξαρχής τόνισε τη στήριξή της στο συγκεκριμένο νομοθέτημα, αλλά ακόμη και την κρίσιμη αυτή ώρα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ καπηλεύονται τη συναινετική διάθεση, που επιδεικνύουμε. Το έχουμε επανειλημμένως επισημάνει και το έχει διαμηνύσει και ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς, ότι η στήριξη της Κυβέρνησης Παπαδήμου δεν σημαίνει διαγραφή των όσων έπραξε η Κυβέρνηση Παπανδρέου κατά το παρελθόν. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι  λόγω των έκτακτων συνθηκών και των κρίσιμων στιγμών που υπάρχουν στην πατρίδα μας, αποφασίσαμε υπεύθυνα να στηρίξουμε την Κυβέρνηση Παπαδήμου, προκειμένου να ξεπεράσουμε τους κάβους και τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας σε σχέση με το PSI, να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση και να οδηγηθεί η χώρα με ασφάλεια στις εκλογές. Αντιλαμβανόμαστε, ότι η εξωτερική πίεση που δέχεται η χώρα μας είναι μεγάλη. Όμως, τα γεγονότα, τα οποία μας οδήγησαν στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι γνωστά, οι ευθύνες έχουν καταγραφεί και δεν παραγράφονται. Ευθύνες που βαραίνουν μόνο το ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, είναι ξεκάθαρο και σαφές, ότι συνένοχοι για τα λάθη τα οποία διέπραξε το ΠΑΣΟΚ στη διετία που πέρασε δεν θα γίνουμε.
Στηρίζουμε, λοιπόν, το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, που αποτελείται από ασυνάρτητες και χωρίς συνάφεια διατάξεις, διαφόρων Υπουργείων, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το PSI, να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση και να οδηγηθούμε σε εκλογές, από τις οποίες θα προκύψει μια νέα Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, που θα δώσει ΕΛΠΙΔΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ στους Έλληνες πολίτες.